RSV ha invertit un milió d’euros en la tenda de Carcaixent que conta amb 30.000 prendes

0
1649
Ana Obregón junt el gerent Pablo Castrol
Ana Obregón junt el gerent Pablo Castrol

RVS ana gerent

La tenda abarrotada de gent
La tenda abarrotada de gent

RVS Botiga xiquets RVS dos empleades 1 RVS botiga jersey RVS botiga home

Ana interesada per un vestit
Ana interesada per un vestit

L’obertura de la primera tenda de la firma tèxtil RSV en el centre comercial de Carcaixent es va convertir ahir en una autèntica bogeria davant la presència de l’actriu Ana Garcia Obregón que va acaparar tota l’atenció de les centenars de persones de totes les edats que assistiren a l’esdeveniment.

«Bueno, bonito y barato» va dir l’Obregón mentre mirava els vestits en la secció de dones de la nova botiga de moda, la primera que la firma RSV d’origen polonés instal.la en Espanya, en la que també es poden vestir a la moda homes xiquets i xiquetes. L’actriu i presentadora de televisió reconegué que la roba li «encanta», i asseugrà torbar-se «en el millor moment de la seua vida».

Al seu costat, el jove gerent Pablo Castro es trobava bocabadant davant la gran alfuència de potencials clients; «la gent ha respost molt bé» manifestà a Riberaexpress, després d’explicar els motius pels que la seua empresa havia elegit este lloc de la primera per a iniciar la seua aventura comercial en el nostre pais; «em va sorprendre que hi haugeren molts pobles menuts en una àrea d’influència molt gran» indicà este emprenedor madrileny.

Trobar una superfície major de 1.000 m2 «no és fàcil» advertí i a més que estiguera unit a un important centre comercial i tot just enfront d’un àrea amb tendes relevants com Decathlon, Worten i d’altres.

Els nombrosos assistents comprovaren que tenien al seu abast fins 30.000 prendes de moda i complements, atesos per 10 treballadors «dels que el 80% són d’Alzira i Carcaixent» segons Castro.

Encara que agobiat per les nombroses consultes que li feien clients i empleats tingué temps per comentar «el gran esforç» fet per la seua empresa, franquícia de RSV que ha invertit en la tenda de Carcaixent al volant d’un milió d’euros.

RSV es troba implantada «en toda Europa» i ahir encetà un nou repte en Espanya per a la seua expansió en territori nacional. A la de Carcaixent li seguiran dos noves botigues una en la Comunitat Valenciana i altra en Madrid.

Mentre tant Ana Garcia Obregón no parava ni un segon en fotografiar-se amb la major part dels assistents, mostrant en tot moment un ampli somriure i una gran simpatia.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here