La Ribera amplament representada en València on ha reclamat «un finançament just»

0
368
Dirigents de CCOO I UGT
Dirigents de CCOO I UGT

finançament mani alcudia finançament mani carcaixent finançament mani Baldoví finançament mani tudela Finançament mani Xuquer Viu finançament mani c aranda finançament mani sueca finançament mani alzira camarasa Finançament Raul roselló

finançament mani vista aeria 1 (2)

finançament mani vista aeria 1 (2)

finançament mani vista aèria

Enric Morera Ximo Puig i Mónica Oltra
Enric Morera Ximo Puig i Mónica Oltra

Una multitudinària manifestació ha recorregut este dissabte el centre de València per a mostrar la unitat de la societat entorn d’un finançament justa per a la Comunitat Valenciana, un clamor al que s’han unit milers de persones –unas 60.000, segons l’organització i 17.000 per a la Delegació de Govern junt amb partits, sindicats, empresaris i entitats socials. La protesta ha finalitzat sense incidents i sense gran quantitat de banderes o consignes en la capçalera per a evitar qualsevol caire político.

La Ribera ha estat amplament representada; el president de l’Associació Empresarial Alzira, Raül Tudela, els secretaris generals de la comarca de CCOO Josep Antoni Carrascosa i la UGT, Raül Roselló, el diputat nacional de Compromís Joan Baldoví, així com alcaldes i regidors de la Ribera, com els d’Alzira Diego Gómez, Sueca, Raquel Tamarit, de Carcaixent Paco Salom junt Andreu Salom de l’Alcúdia a més de les primeres autoritats locals d’Alcàntera de Xúquer i Corbera entre d’altres. Cal destacar a més una visible pancarta de Xúquer Viu portada per dirigents d’esta comarca.

Els organitzadors, els sindicats UGT-PV i CCOO PV junt amb la patronal autonòmica CEV, amb el suport de PSPV, Compromís i Podem volen que esta cita siga histórica i no siga vista com un exercici de victimisme perquè el dilluns, tots els grups polítics se senten a negociar sobre el repartiment de fons.»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here