Lliurats els premis del II Concurs de Microrelats per la Igualtat d’Alzira

0
1757
Els guanyadors i guanyadores del concurs
Els guanyadors i guanyadores del concurs

debat igualtat grup 17

Ahir foren lliurats els premis del II Concurs de Microrelats per la Igualtat d’Alzira que organitza el Grup Debat per la Igualtat amb el suport de l’Ajuntament.

Lliuraren els guardons l’alcalde Diego Gómez i la presidenta del Grup Debat per la Igualtat Remei Pau, en un acte presentat per David Chordá.

Categoria A: Premi al relat titulat «2017, pareix mentida» de Lidia Fargueta Pelufo.

Categoria B: Premi el relat titulat «Simplement, Estela», de Bàrbara Torres Monerri. Finalista al relat titulat «La reunió», d’Alba Fluixà Pelufo. Finalista al relat titulat «Seguirem brindant», d’Elisa Moragón Lahoz.

Categoria C: Premi al relat titulat «Por o amor», de Rosana Mira Talón. Finalista relat titulat «Escalons”, de M. Mercedes Llorca Ulzurrun de Asanza.

Categoria D: s’acorda declarar deserta esta categoria.. A banda, el jurat vol destacar dues obres que han quedat fora de concurs perquè la temàtica o el format no s’ajusta als requeriments de les bases però que per la seua qualitat són mereixedores de reconeixement.

S’atorga, per unanimitat, una menció especial a dos treballs: Menció especial al relat titulat «Eres i seràs», de Víctor Lozano González Menció especial al relat titulat «La pau trobada», de Virginia Medina Ruiz.

El Jurat del II Concurs de Mircorelats per la Igualtat, format per María José Parra Veïnat, de l’Associació Àlteris i Filòloga d’Hispàniques; Dolors Pedrós Company, en representació d’Edicions 96; Pura Santacreu Berenguer, professora de literatura en l’Institut Rei en Jaume d’Alzira; Empar Bria i Pelufo, professora de literatura en l’Institut Arabista Ribera de Carcaixent; Raquel José Chàfer, agent d’igualtat de l’Ajuntament d’Alzira; Carolina Gòmez Àvila, professora de pedagogia en la UNED Alzira; Teresa Soler Cobo; mestra del CEIP Lluís Vives; Remei Pau Fayos, presidenta de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira; i Marina Mir Mocholí, regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira,

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here