L’alcalde d’Alzira critica «l’ausència» del Delegat del Govern en el cas de Maia

0
451
L'alcalde amb Aguilar Pascual i Martinez
L’alcalde amb Aguilar Pascual i Martinez

«On estava el Delegat del Govern davant la forta crisi que ha patit esta ciutat?», es preguntava hui l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, en referència al cas de Maia, la menuda de 2 anys degollada el passat diumenge al seu propi domicili prsumptament per son pare.

Gómez ha reiterat als mitjans de comunicació que «l’Ajuntament ha donat tot el suport a la família, sufragant les despeses del soterrament» i a més prestant la corresponent ajuda psicològica.

La primera autoritat local valora positivament que la ciutat haja començat a «recuperar hui la normalitat» després del fort colp rebut en un cas que ha merecut l’atenció de tots els mitjans de comunicació nacionals.

Cal recordar que Laurentus M.D. el pare de la criatura va ingresar ahir en la presó de Picassent pràcticament a la mateixa hora que es celebrava el funeral de la xiqueta en el tanatori Sants Patrons d e la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here