Aida Ginestar: «Res compensa el mal que ho vaig passar per les amenaces de mort»

0
794
Aida Ginestar
Aida Ginestar

La Fiscalia considera delicte d’odi les amenaces de mort a la regidora Aida Ginestar en les xarxes socials

«Espere que reben tot el càstig que es mereixen per tan dures amenaces»

El Ministeri Públic ha admés a tràmit la denuncia de la regidora de Compromís i ha demanat tant a facebook com a twitter la identitat dels usuaris,i que s’investiguen els mitjans digital, on es va insultar i amenaçar a la responsable de les àrees de Cultura i Esport d’Alzira davant uns comentaris de caràcter irónic sobre l’esglèssia.

Ginestar, en declaracions a Riberaexpress, considera que «res compensa el mal que ho vaig passar en aquells moments per culpa d’unes manipulacions intencionades que provocaren que tantíssima gent  m’amenaçara de mort». No obstant aixó reconeixer estar «molt contenta» per la decissió de la Fiscal donat que «posarà a cadacú en el lloc que es mereix».

La regidora de l’equip de govern d’Alzira confia que «reben tot el càstig que es mereixen per tan dures amenaces i manipulacions», després d’assegurar que fiscalia ha demanat ja a «L’Oficina de Facebook Espanya i twitter informació sobre els perfils dels amenaçants».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here