La mare es desmaia durant el funeral de la menuda Maia al tanatori d’Alzira

0
639
Escenes de dolor a l'eixida del funeral
Escenes de dolor a l’eixida del funeral
El vehicle fúnebre a l'eixida del tanatori
El vehicle fúnebre a l’eixida del tanatori

Victorita no ha pogut aguantar l’emoció d’acomiadar per última vegada a la seua filla Maia i s’ha desmaiat durant el funeral, amb ritual de l’esglèsia ortodoxa, celebrat este migdia a la capella del tanatori d’Alzira.

Els familairs han cridat a una ambulància però finalment, s’ha recuperat, i ha pogut acompanyar fins el cementeri municipal, a la seua idolatrada Maia que va perdre el passat diument la vida en ser degollada presumptament pel seu pare Laurentus M.D. quan dormia en el segon pis del nº 12 del carrer Pare Castells.

Victorita ha estat en tot moment acompanyada per l’alcalde Diego Gómez, la regidora de Serveis Socials Marina Mir i altres membres d’este departament municipal entre ells un psicòleg que ha estat a la disposició de la mare les 24 hores del dia des que va ocòrrer la tragèdia.

Al funeral han assistit una trentena de persones, la majoria familiars i amics d’origen romanés; una d’elles s’ha dirigit als mitjans de comunicació en estos termes; «muy bien los españoles, porque el Consulado de Rumania, nada».

A l’eixida s’han viscut escenes de dolor poc abans d’abandonar el tanatori un minusts abans de la 1 de la vesprada.

Men tre es feia el funeral el pare de Maia eixia del jutjat nº 3 d’Alzira escoltat per distints agents policials per a ser traslladat, a les 11:50 hores, en direcció a la presó de Picassent.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here