Alziven de Jaime Rossell projecte guanyador del FormaEmprén d’Alzira

0
640
Jaime Rossell amb el premi
Jaime Rossell amb el premi
El guanyador i els finalistes
El guanyador i els finalistes

Aquest matí s’han presentat els projectes guanyadors del FormaEmprén, el programa de capacitació per a emprenedors que ha impartit IDEA en col·laboració amb el CEEI-València

 

Els participants del Formaemprén han presentat hui els seus projectes d’empreses innovadores, després d’haver assistit a les diferents sessions en les quals han pogut estudiar en profunditat des del model de negoci fins al pla econòmic i financer i han disposat d’una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir les seues iniciatives. En el jurat i posterior lliurament dels premis han estat Jesús Casanova, director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), Jaume Morell, en representació de l’Associació Empresarial d’Alzira i tècnics d’IDEA.

El millor projecte empresarial ha sigut el d’alziven.com, del emprendedor local Jaime Rossell un marketplace dels comerços d’Alzira.

Els altres dos projectes han quedat finalistes:

1er FINALISTA: Evan Fitness Formación
Centre de formació de fitness i entrenament personal

2º FINALISTA: Bikigoo.
Marketplace per a tendes de lloguer de bicicletes

FormaEmprén és un programa d’entrenament organitzat per IDEA i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI) per tal de promoure l’emprenedoria en el nostre municipi, i facilitar i donar suport a l’engegada de noves empreses, amb l’objectiu de fer créixer el teixit socioeconòmic a la nostra ciutat. El millor projecte seleccionat per les institucions organitzadores, a més a més, ha rebut un premi de 300 euros amb la Targeta Alzira per a poder posar-lo en marxa.

Segons ha manifestat el regidor regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i  Projectes Europeus, Ivan Martínez: “Aquesta és una iniciativa que duem a terme des de l’Ajuntament que pretén incrementar el número de xicotetes empreses i negocis innovadors en la nostra ciutat i de donar-les suport, i també d’incrementar la capacitació dels nous emprenedors. Cal dir que des d’IDEA, gràcies al pla del “Viatge a l’Empleabilitat” que hem posat en marxa, aquelles persones interessades a posar en marxa noves iniciatives econòmiques tenen tot un itinerari i serveis al seu abast: des de l’assessorament en la creació d’empreses, suport per als plans de viabilitat, ajudes a la creació d’empreses (EMPRÉN), ajudes a la contractació (FORMAPLUS), crèdits a baix interés amb les entitats conveniades, possibilitat de viver d’empreses amb els Premis Coworking o, fins i tot, plans de màrqueting per als projectes inclosos en el programa “12 mesos, 12 empreses”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here