El presumpte parricida es troba en Picassent i la seua filla en el Cementeri d’Alzira

0
595
Antonio Llácer i Carlos Catena advocats de l'acusat
Antonio Llácer i Carlos Catena advocats de l’acusat
Direcció Picassent
Direcció Picassent
Laurentus pujant al vechicle policial per anar a Picassent
Laurentus pujant al vechicle policial per anar a Picassent

Laurentus M.D. el jove romanés detingut per la policia arran el degollament de la seua filla Maia, tan sols ha estat este matí «uns 10 minuts» davant la titular del jutjat nº 3 d’Alzira especialitzat en els casos de violència de génere, segons els seus advocats. Antonio Llácer i Carlos Catena, del torn d’ofici, han assegurat als mitjans de comunicació que l’acusat «estava afectat i consternat, plorant tot el rato», des que va arribar a la seu judicial al voltant de les 9 del matí fins les 11:50 hores, quan pujava a un vehicle policial per ser traslladat al cente penitenciari de Picassent.

25 anys de presó

Se li acusa d’assassinat i li poden caure fins a 25 anys de presó, explicaven els lletrats, que ara disposen de tres dies per sol.licitar les diligències i les proves «que estimem oportunes», mentre la vista oral tardarà en convocar-se «uns quatre o cinc mesos».

Mentre Victoritat, la mare de la malograda xiqueta, serà citada a declarar esta setmana en qualitat de «perjudicada».

Es dona la circunstància que mentre el pare viatjava cap a Picassent, la mare patia un desmai durant el funeral de Maia en el tanatori Sants Patrons d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here