El presumpte parricida d’Alzira pot passar este dimarts a disposició judicial

0
649
El pare de Maia eixient del llar del crim
El pare de Maia eixient del llar del crim
La científica en el balcó de la vivenda familiar
La científica en el balcó de la vivenda familiar

IMG_6379 IMG_6390 IMG_6398

El presumpte parricida eixint de la Comisaria
El presumpte parricida eixint de la Comisaria

Laurentus M.D., presumpte parricida, pot passar este dimarts a disposició judicial després que haja tingut hui un matí molt mogut. Al voltant de les 11:30 hores eixia de la Comisaria d’Alzira en direcció, sembla, al jutjat nº 6 encarregat del cas. Tres quarts d’hora després entrava en l’escenari del crim acompanyat per efectius de la Policia Científica amb qui ha fet la reconstrucció dels fets.

I sobre les 13:45 hores eixia en direcció als calaboços de la comisaria on romandrà fins que el jutge reclame la seua presència per pendre.li declaració i tan si confesa com sinò el crim el seu destí no serà altre que centre penitenciari de Picassent.

Al jove romanés li han dit de tot menys guapo a l’entra i a l’eixida del nº 12 del carrer Pare Castells on un grup nombrós de curiosos ha estat present durant bona part del matí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here