Dia de dol i concentració a Alzira pel degollament de la xiqueta en Pare Castells

0
857
Finca del parricidi
Finca del parricidi
Vidre del cotxe sobre el que ha caigut el romanés
Vidre del cotxe sobre el que ha caigut el romanés

IMG_6280 IMG_6267

Vivenda on han ocorregut els fets
Vivenda on han ocorregut els fets
L'alcalde amb la regidora i l'Indendent de la Policia Local
L’alcalde amb la regidora i l’Indendent de la Policia Local

Laurentus M.D. de 26 anys havia confesat als companys de treball que tenia problemes amb la seua dona

Treballava com a collidor de caqui en una empresa de la comarca

«Crideu a la Policia he matat a la meua filla»

Un home ha degollat a la meua filla de 2 anys en el seu domicili, el número 12 del carrer Pare Castells d’Alzira. El pare s’ha tirat, tot seguit  des del segon pis i ha caigut sobre el vidre d’un vehicle fent-se tan sols lesions lleus.

Testics del fet ocorregut poc després de les 5 de la vesprada comentaven a Riberaexpress que el presunt parricida els deia «Crideu a la policia, he matat a la meua filla», el que ha provocat que uns joves que es trobaven en la terrassa d’un bar pròxim «li pegaren donant-li patades» i el retingueren fins l’arribada dels agents,segons estes fons.

La mare, una jove de 24 anys, ha sigut traslladada en ambulància a l’Hopital de l’Alzira a causa d’un atac d’ansietat. En el moment de l’assassinat no es trobava a casa i han sigut els agents policials els que l’han localitzat i comunicat la dolenta notícia. La Policia sembla que busca a una tercera persona que al parèixer residia en la mateixa vivenda. Laurentus ha passat la nit en la Comisaria d’Alzira després de  ser atés en l’Hospital de la Ribera per les ferides lleus causades al caure sobre el vidre frontal d’un turisme aparcat a la porta de la finca.

Problemes amb la dona per la beguda

Claudio, un company de Laurentus, havia estat amb ell el dissabte collint caquis en treballar tots dos per a un magatzem de la comarca. «Últimament ens deia que tenia problemes amb la seua dona i que bebia prou», segons comentava este jornaler romanés a la porta mateixa de la finca on hi havien varies càmares de televisions nacionals. Al parèixer ella l’havia amenaçat en divorciar-se, davant les continues discusions, mentre ell li contestava que ho pagaria la menuda.

Segons una jove romanesa, Diana, la parella feia alguns anys que residia en Alzira i que «es mostraven molt agraïts al propietari de la vivenda per haver confiat amb ells davant les dificultats que habitualment trobem els romanesos per llogar un habitatge».

Tres minuts de silenci

La Policia Judicial va estar més de quatre hores en l’interior de la vivenda recollint proves fins l’arribada del jutge i la retirada del cos sense vida de la xiqueta. Sembla que hui pot passar el jove romanés a la disposició del jutjat nº 6 d’Alzira.

Mentre l’alcalde d’Alzira Diego Gómez manifestava a este mitjà digital que este dilluns hi haurà una concentració davant l’Ajuntament i es guardaren tres minuts de silenci a partir de les 12 hores per mostrar «el nostre rebuig a la violència masclista que en moltes ocasions com aquesta solen pagar-la els més menuts». El Govern local ha decretat un dia de dol així que les banderes onejaran a mitja asta al llarg de tot el dilluns.

Commoció al barri

Gómez ha afegit que no hi havia cap denúncia per maltractament i que l’àrea municipal de Serveis Socials «atendrà les necessitats de la família de la xiqueta a partir d’ara».

El carrer Pare Castells ha estat plena de gent la major part de la tràgica vesprada vesprada d’este diumenge davant un fet que ha commocionat a tot el barri del parc Pare Castells.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here