Lourdes Burgos (FM d’Alzira): «Les falles han pogut sobreviure a crisis i catàstrofes

0
609
Lourdes Burgos la nova reina d'Alzira
Lourdes Burgos la nova reina d’Alzira

lourdes burgos present himne lourdes burgos present public 1 lourdes burgos present public Lourdes burgos presenta alcalde i Jaume

lourdes burgos presentacio 3 lourdes burgos presentacio 2 lourdes burgos presentacio cort

La Fallera Major d’Alzira Lourdes Burgos ha resaltat el dia de la seua presentació i exaltació que la festa de les falles «ha sigut capaç de sobreviure a distintes crisis i catàstrofes». I ho ha fet davant un Gran Teatre ple de gom a gom davant més de 800 persones i en un acte magníficament coordinat per Laura Gomar.

Per a la reina de les festes de la capital de la Ribera el càrrec suposa una gran responsabilitat, però al mateix temps s’ha mostrat convençuda que ella i la seua cort «anem a viure un any molt especial».

Lourdes ha agraït l’exaltació realitzada pel cronista d’Alzira, Aurelià Lairon, que ha destacat que les falles «són una senyal d’identitat, són el referent del nostre poble».

Per la seua part el president de la JLF, Jaume Bohigues, considera que les falles «són un patrimoni important dels valencians», al temps que incidia en que els monuments «són grans obres d’art». Bohigues ha desitjat un any «especial» per a les 35 comissions falleres de la ciutat».

El torn dels parlaments l’ha tancat l’alcalde de la ciutat Diego Gómez que ha insistit en el suport que dona l’Ajuntament a la festa fallera, després de resaltar les qualitats humanes i falleres de Lourdes Burgos i la seua cort.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here