Bromera es trasllada a una parcel.la de 4.000 m2 al Parc El Pla d’Alzira per ampliar les instal.lacions

0
742
Josep Gregori anit en la gala dels premis
Josep Gregori anit en la gala dels premis
Seu actual de Bromera
Seu actual de Bromera
Polígon d'El Pla
Polígon d’El Pla

L’editorial Bromera està donant els primers passos per canviar de domicili en quedar-se menudes les seues instal.lacions per acollir els centenars de llibres que produix anualment.

Així es troba pujant el nivell de la parcel.la de 4.000 m2 situada al parc empresarial El Pla d’Alzira fins situar-la a l’alçada dels vials del polígon.

El seu gerent, Josep Gregori, confia en obtindre, en breu, la llicència d’obres per començar encara este mes de novembre el que seran unes modernes instal.lacions, treball encarregat a l’empresa local de la construcció Blauverd.

L’editorial dels prestigiosos Premis Literaris Ciutat d’Alzira consturirà dos naus; «una ben gran on cabran 7.000 palets de llibres» i altra destinada a oficines. «Les actuals s’han quedat menudes i col.lapsades, els 50 treballadors de la plantilla es troben amuntonats», comenta Gregori a Riberaexpress mentre els guanyadors de l’actual edició possaven ahir a les muralles d’Alzira durant la tradicional sessió fotogràfica.

Sembla que per a la XXX edició del certamen literari la nova Bromera serà una realitat; anit Josep Gregori recordava als 700 assistents a la nit literària que, «una casa sense llibres és com un cos sense ànima». I els encorajava a «comprar i llegir llibres en valencià», a «omplir les escoles i les cases de llibres» i a regalar llibres durant tot l’any».

Gregori va fundar l’editorial en 1986 gràcies a un préstec familiar i emmagzemant els llibres en una cotxera al carrer Felip II d’Alzira. En poc de temps es va fer un lloc en el món editorial valencià i es traslladava al polígon del Mercat d’Abastos a la seu actual. Ara, amb una trentena de col.leccions que abasten tots els géneres literaris,  dona altre salt per consolidar-se al capdavant de les editorials valencianes.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here