Reclam publica «L’home dels pinzells» un llibre il.lustrat sobre Conrado Meseguer

0
675

Sueca Portada llibre C Meseguer

El 12 de gener de 2017 ens va deixar Conrado Meseguer. Es va emplenar les butxaques d’estima i pinzells, d’arròs i camp, i ens va deixar. Abans de marxar es va preocupar de deixar-ho tot ben tancat: a cada casa un quadre, una làmina o un gravat. I un somriure i bon humor a la memòria.

Ara, pràcticament un any després de la mort del mestre, dos amics i companys d’aquell home que pintava haques i paelles com ningú mai les ha pintat, han treballat conjuntament per portar la història de Conrado a les noves generacions i fer-los així partícips de la trajectòria d’una de les persones que més ha engrandit el nom de Sueca.

Toni Llopis i Paco Roca han decidit contar un conte als més menuts: Lhome dels pinzells. Un conte sobre Conrado Meseguer on es reflecteix la seua trajectòria exemplar, com a artista, però també com a ésser humà extraordinari. Una història que ens relata de manera propera els seus primers passos al món de l’art, la seua evolució i la culminació de la seua obra vital. Un llibre que ens recorda la vessant més humana del mestre i que es portarà a les escoles per tal que les noves generacions coneguen la historia del nostre pintor més estimat.

Toni Llopis és actualment professor de secundària al Col·legi Luis Vives de Sueca, i també impartix classes a l’Escola d’Art Escultor Beltran, d’on també va exercir com a director i on va treballar de la mà de Conrado. D’altra banda, Paco Roca és dibuixant i pintor, especialitzat en l’àmbit faller és un prestigiós artista faller que hui per hui viu una segona joventut al món del dibuix.

Leditorial Reclam, capitanejada per Laura Granell i Arturo Blasco, ha estat l’impulsora d’aquest projecte que es presentarà el proper 14 de novembre, a les 19:45, al Saló d’Audicions de l’Unió Musical de Sueca, ubicada a l’Escola d’Arts Plàstiques Escultor Beltran.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here