Reclam ultima un llibre sobre la Reganyà i projecta altres sobre dolços de la comarca

0
1144
La Reganyà en la última Fira Comercial
La Reganyà en la última Fira Comercial
Arturo Blasco i Laura Granell editors de Reclam
Arturo Blasco i Laura Granell editors de Reclam

La Reganyà de l’editorial Reclam es troba ja a punt d’eixir del forn per ser distribuïda per totes les escoles d’Alzira abans dels propers nadals. «Es tracta d’un llibre il.lustrat destinat als escolars que conta de forma agradable, simpàtica i propera, com ha arrelat la reganyà a Alzira», segons ha explicat a Riberaexpress l’editor Arturo Blasco.

Un llibre gastronòmic que destaca pels «colors i les textures» i que «dona molt de joc», afegix Blasco. El text és de l’historiador i escriptor Vicent Garés, mentre Teresa Giner, «Artepipa», és l’autora de les il.lustracions.

Este llibre il.lustrat ha estat encarregat pel departament municipal IDEA d’Alzira que promociona des de fa algun temps, junt el Gremi de Forners l’autòctona reganyà, una mona que afegix la carabassa als seus ingredients habituals.

Blasco, en particular i Reclam en general, es troben «superil.lusionats» amb esta publicació que «no sols va destinat als escolars sinò que també és interesant per als adults».

El llibre gastronòmic té cada vegada més acceptació i projecció per a esta editorial de la comarca que té com a precedent una obra sobre el cuiner Quique Dacosta i que ja treballa amb dos nous projectes relacionats amb la gastronomia; un dolç característic d’altre municipi de la Ribera i un destacat cheff que regenta un restaurant amb estrella Mixelin.

Però no acaben ací les iniciatives de Reclam que prepara un llibre sobre el reconegut pintor de Sueca Conrado Meseguer, al temps que es troba presentant en els municipis de l’Alcolià la Llegenda sobre la Serra de Mariola.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here