L’atleta d’Almussafes Laura Méndez campiona autonòmica de la milla

0
335


L’esportista local va aconseguir el passat diumenge 5 de novembre la tercera plaça en la VIII Milla Urbana de Sagunt, la qual cosa li va valdre per a aconseguir l’or autonòmic

 Almussafes laura méndez campiona

La VIII Milla Urbana de Sagunt, celebrada el passat diumenge 5 de novembre, va veure pujar fins a la tercera plaça del podi a l’atleta almussafenya Laura Méndez, bronze que també li va suposar l’obtenció del títol de campiona de la Comunitat Valenciana d’aquesta distància, que equival a 1.609 metres. L’esportista destaca la “increïble organització” i agraeix l’ajuda prestada per Manolo Ripollés.

L’esportista almussafenya Laura Méndez, del Club d’Atletisme Playas de Castellón, es va convertir el passat diumenge 5 de novembre en campiona de la Comunitat Valenciana en la categoria milla, distància equivalent a 1.609 metres. L’atleta va conquistar l’or en la categoria femenina gràcies a la tercera plaça aconseguida en la VIII Milla Urbana de Sagunt, cita esportiva que es va desenvolupar durant la jornada amb important presència nacional i internacional.

Méndez destaca que va estar “acompanyada de grans amics”, la “increïble organització”, i agraeix la labor realitzada per l’entrenador Manolo Ripollés, “que ha fet que aquest cap de setmana siga especial, amb un gran nivell de participació i un espectacle atlètic”.

En la prova també van participar destacades atletes com la internacional Esther Guerrero, Cavaline Nahimana, de Burundi, o les espanyoles Erika Torner, Marina Guerrero, Andrea Romero o Isabel Gallego, entre unes altres. En l’apartat masculí van competir noms de la talla del valencià Víctor Ruiz o el castellonenc Eric Peñalver, a més de figures com Jaouad Tougan, Abderrahman El Khayami, Eduardo Romero, Héctor Díaz-Botiguer, Oscar Santos, Mostafa Sahaoui o César Larrosa.

Aquesta edició la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt, organitzadora d’aquest esdeveniment, ha volgut donar visibilitat a l’esport femení, per al que ha rodat un documental en el qual diferents dones de l’esport local expliquen les seues vivències. Titulat ‘Dones Esportistes: una història en comú’ i dirigit per Paqui Méndez, durant el mateix s’arrepleguen els testimonis de diverses dones, entre les quals es troben la pròpia Laura Méndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here