El pròxim dia 15 culmina el termini per participar en el I Concurs de Redacció Juvenil d’Alzira

0
445

El concurs organitzat per la regidoria de Cultura es troba adreçat a estudiants entre 12 i 18 anys

Encara queda una setmana per a presentar les propostes participants al I Concurs de Redacció Juvenil en Valencià que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant el Serval.

El passat mes de setembre, els tècnics del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, SERVAL, van visitar els centres de secundària de la ciutat per tal de presentar esta proposta i tractar d’incentivar la participació fins al 15 de novembre.

Es tracta d’una activitat adreçada a estudiants entre 12 i 18 anys amb tres categories:

  1. 1r i 2n d’ESO
  2. 3r i 4t d’ESO
  3. Batxiller i Cicles Formatius

El premi per als guanyadors serà un ordinador portàtil i, a més, podran haver-hi accèssits en cada categoria. Tots els participants que resulten premiats obtindran, també, un lot de llibres.

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, assegura que “el tema de les redaccions, “El consumisme en la joventut”, s’ha triat perquè cal conscienciar els adolescents de la importància de valorar el que es compra, en especial roba, ja que moltes vegades es compra per comprar, sense valorar-ne la utilitat, i es fa gastar als pares molts diners en vestuari o altres productes que després no s’usen”.

Els treballs hauran de ser escrits únicament en valencià i tindran un màxim de 4 fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara. Els alumnes entregaran les redaccions als seus professors, que les presentaran en la CLAU. El tècnic del SERVAL ha anat personalment als centres a repartir entre els professors de valencià els díptics amb les bases del Concurs i cartells anunciadors. El termini per a presentar les redaccions finalitzarà el 15 de novembre. Un mes després, el 15 de desembre, es farà l’entrega de premis en el Gran Teatre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here