El Nítida Alzira lidera la Tercera en golejar a La Font de la Figuera (1-7)

0
484
Classificació actual
Classificació actual

El conjunt riberenc compensà en la segona part la manca d’encert que tingué en els primers minuts

 

El Nítida Alzira ja és líder del grup XIV de la Tercera Divisió de Futbol Sala. La derrota de Mislata i l’empat de Maristas ha permés que els de Correal arriben al cim de la taula classificatòria aquesta setmana, gràcies –també- a la victòria per 1 gol a 7  en La Font de la Figuera de dissabte.

Ocasions i oportunitats. De tot va tindre el conjunt riberenc per a posar-se còmodament per davant en el marcador en la canxa del Font de la Figuera. Però el primer acte del partit va estar marcat per la negativa del baló a entrar dins la xarxa. Fins i tot, els locals van ser els encarregats d’obrir la vesprada després d’un encertat contracolp superat el quart d’hora d’encontre. Això sí, en pocs segons, el Nítida va ficar de nou les taules gràcies a un golàs de José Carlos.

En la segona meitat l’esfèric canvià d’actitud, el Nítida continuà amb la mateixa i el conjunt de casa es va veure afectat per una banqueta insuficient. Aquests tres ingredients varen permetre als de Correal augmentar progressivament la diferència en l’encontre. Cris, José David, Carlos i Xavi López, amb un magnífic gol de falta directa, debilitaren als locals amb les seues dianes fins a arribar al definitiu 1-7.

Mislata i Maristas no varen aconseguir la victòria i els alzirenys són líders de la lliga després de 7 jornades amb 18 punts, posició que defensaran el pròxim dissabte en el Palau d’Esports, a partir de les 17 hores, davant l’Arcadi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here