Alzira asfaltarà el pròxim any els carrers Pintor Andreu Mestre Moscardó i Dr Llansol

0
737

assemblea pintor andreu corporacióassemblea Pintor andreuAssemblea pintor andreu atºassemblea pintor andreu VoroL’Ajuntament d’Alzira té previst asfaltar durant 2018 els carrers Pintor Andreu, Mestre Moscardó i Dr Llansol segons ha anunciat esta vesprada el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual durant l’assemblea del barri Plaça Germanies-Pintor Andreu.

Estes obres es troben incloses en la inversió de 245.000 euros procedent del  Pla Provincial d’Obres de la Diputació -(PPOS). A primers de desembre el consistori té previst fer diverses rebaixes de voreres en la ciutat entre elles la que afecta a l’avda Josep Pau i al carrer Camilo Dolç.

El comerciants del barri han demanat al govern local una zona de càrrega i descàrrega i un contenidor en l’avinguda Josep Pau, mentre altres veïns reclamaven millorar la neteja dels carrers davant la proliferació d’excrements de mascotes en la zona.

L’assemblea que ha estat presidida per l’alcalde Diego Gómez ha contat amb l’assistència de la major part de la corporació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here