Marc Pere i Monrabal disputaran la final davant Puchol II i Nacho del Torneig Mancomunitat Ribera Alta

0
489

Pilota trinquet alzira Mancom 17La final es disputarà el pròxim dimecres al trinquet de Guadassuar

 

La final del XV torneig de pilota de la Mancomunitat de la Ribera Alta ja té cartell. A la parella formada per Puchol Ii i Nacho, que es classificà en la primera semifinal jugada a Guadassuar, se suma el trio de Marc, Pere i Monrabal després de superar a Pere Roc II i Félix en l’altra semifinal, disputada diumenge en el trinquet d’Alzira.

Una espectacular remuntada del trio guanyador va fer possible la victòria davant d’una parella que començà la partida d’una manera fulgurant, posat el marcador 40-15. Però va ser en eixe moment quan Marc, Pere i Monrabal entraren en la partida i, quan semblava que ja estava tot decidit en favor de Pere Roc i Fèlix, el trio començà a sumar jocs fins deixar el marcador en un clar 45-60.

Així el pròxim dimecres, al trinquet de Guadassuar, es decidirà el campió del torneig de la Mancomunitat de la Ribera Alta que ja suma quinze edicions, convertint-se en un clàssic del calendari de la pilota.

 

Peu de foto: El dos equips formen amb els alcaldes d’Alzira i Guadassuar, poblacions on es disputa el torneig de la Mancomunitat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here