L’Ajuntament d’Alzira adquirix dos bicicletes elèctriques

0
480

Bicicleta elèctricaL’Ajuntament d’Alzira ha ampliat el servei de bicicletes municipals per als treballadors i treballadores de l’Administració, amb l’adquisició de dos noves bicicletes. D’esta manera es continua la política de protecció del medi ambient i de foment de les pràctiques saludables per al nostre entorn.

A hores d’ara, ja són quatre les bicicletes elèctriques, a disposició del personal d’este ajuntament per als desplaçaments dins del casc urbà al llarg de la seua jornada laboral. Amb esta pràctica es facilita la mobilitat sostenible dins del poble, i al mateix temps es reduïx l’ús de vehicles de motor i per tant més contaminants. Amb este mateix objectiu, un dels primers canvis de l’actual equip de govern va ser la incorporació de les dos primeres bicicletes elèctriques i la mesura va estar molt ben acollida pels usuaris.

L’Ajuntament pretén potenciar estos vehicles no contaminants, per tal de reduir els costos mediambientals, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes i així guanyar en un entorn més saludable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here