Beneixida i AVA organitzen un curs especialitzat sobre el cultiu de cítrics

0
453

beneixida curs citricsEl Saló de Plens de l’Ajuntament de Beneixida viurà en les jornades del 6, 7, 8, 9, 13 i 14 de novembre un curs d’especialització denominat “Tècniques de maneig del cultiu de cítrics”, organitzat pel consistori amb la col·laboració del sindicat agrícola AVA-Asaja. Així, les jornades s’obriran el dilluns 6 de novembre a les 18 hores amb la conferència “Maneig del reg localitzat i càlcul de les necessitats de reg”, impartida per Miquel Jordá Piqueras. L’endemà serà el torn per a José Luis Valero Gutiérrez, qui protagonitzarà la ponència baix el títol “Abonat i fertirrigació en cítrics”.

El dimecres Javier Furió Pla parlarà sobre la poda, mentre que ja l’endemà (sempre amb les xarrades a partir de les 18 hores), J. Luis Pardo protagonitzarà una sobre alteracions fisiològiques en cítrics, exactament fisiopaties. Ja en la setmana següent, el dilluns 13 serà el torn per a Francisco Conca Montagud amb la seua ponència “Control integrat de plagues i malalties”, mentre tancarà el curs especialitzat Agustí de Miguel amb “Maneig de la producció. Alternança de collites”. El curs serà de caràcter gratuït i la informació i la inscripció es pot realitzar en la seu del sindicat a Beneixida o a l’ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here