Alzira executarà quatre projectes amb una subvenció de 246.000€ de la Diputació

0
630
Balcó del Xúquer
Balcó del Xúquer

L’Ajuntament d’Alzira executarà diversos projectes inclosos en el Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS), de la Diputació de València       

                                 

La Regidoria de Gestió Urbanística té previst realitzar quatre projectes, inclosos al Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València, amb una subvenció de 246.000 euros, que seran repartits en les execucions següents: Condicionament del Mirador del Xúquer de l’Anell Verd, millora d’accessibilitat i retirada de reductors de velocitat en diversos carrers de la ciutat, pavimentació de vials als carrers Arquebisbe Vich, Pintor Andreu, Mestre Moscardó i Santa Maria de Bonaire i senyalització horitzontal dels carrers adjacents als centres escolars, centres de salut i biblioteca.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, declara que “estos projectes, junt amb els ja executats amb anterioritat, són una mostra que este equip de govern continua treballant per fer d’Alzira una ciutat millor, amb una accessibilitat còmoda per a tots, i un entorn agradable, actual i canviant sempre per al benestar de la ciutadania. Sens dubte, esta nova inversió de 246.000 euros, amb la subvenció de la Diputació de València, és un impuls important per a portar a terme projectes per a millorar Alzira”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here