L’Ajuntament d’Alzira concedix més de 150.000 euros per ajudes a menjador escolar

0
781
Menjador del Ceip F. Garcia Sanchiz
Menjador del Ceip F. Garcia Sanchiz

Les ajudes han augmentat en 315 més repecte al curs anterior

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació, ha concedit, per a este curs escolar, 735 ajudes assistencials municipals de menjador escolar, i ha destinat 150.647,40 euros per tal d’ampliar al 100% les ajudes que es concedixen des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport als centres educatius no universitaris públics i concertats per al curs 2017-18.

El període d’estes ajudes comprén des del 2 de novembre fins al 31 de maig i cobrix al 100% el cost d’estes ajudes assistencials municipals de menjador escolar, augmentant en 315 més que el curs passat.

Per a poder accedir a l’ajuda cal obtindre un número de punts, que determina la Conselleria; no obstant això, l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació, ha considerat convenient ampliar estes ajudes de menjador. Per tant, 735 alumnes de la nostra localitat que no han aplegat a tindre l’ajuda completa de la Conselleria podran beneficiar-se de l’aportació que fa l’Ajuntament.

Segons declara el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, “és objectiu prioritari estar al costat de les famílies amb fills, i per esta raó, també s’aniran atenent els casos informats per Serveis Socials, que per la seua situació socio-econòmica necessiten ajuda de l’ajuntament. Este equip de govern no vol deixar de costat a cap nucli familiar de la nostra ciutat amb falta de recursos per a poder fer front a l’ensenyança dels seus fills, per la qual cosa continuarem treballant per millorar i aportar les mesures necessàries en esta qüestió”.

La tasca de detecció d’alumnes amb vertaderes necessitats, portada a terme per les AMPA dels col·legis, així com pels tècnics de Serveis Socials i Educació, ha permés que xiquetes i xiquets d’Alzira amb precarietat per a poder afrontar el curs escolar amb normalitat ho puguen fer gràcies a l’aportació econòmica i la bona disposició i voluntat de l’equip de govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here