Carlet acull la cloenda del VII Circuit Ribera del Xúquer

0
1182

Carlet circuit Ribera xuquerLa ciutat commemora així el 25é aniversari de la Volta a Peu i del club local d’atletisme Els Coixos.

Carlet va acollir el passat dilluns la gala de cloenda de la VII edició del Circuit Cajamar Ribera del Xúquer de carreres populars. Una gala per on desfilaren els guanyadors i guanyadores de cada categoria i que va reunir a Carlet esportistes i clubs de tota la comarca de la Ribera.

La gala posa punt final a un circuit comarcal en el qual s’inclouen 15 carreres populars que arrancaren el passat 12 de febrer a Torís. Els guanyadors absoluts del circuit en categoria masculina foren: Poli Limia Saus (Crespo Cronorunners) 1r,  José Luis Almiñana Fuertes 2n (Serrano club d’atletisme), i el carletí Benja Mansilla (C.A. Els Coixos) en tercer lloc. En categoria femenina, la guanyadora va ser Lucía Alberola (Crespo Cronorunners), Mapi del Coso Pozo (Redolat Team) i Raquel Almiñana Fuertes (Serrano club de atletismo). A més dels trofeus en totes les categories i els reconeixements als clubs participants, també es va destacar amb un guardó personalitzat la meritòria trajectòria de les 33 persones que han completat les 15 carreres que conformen el circuit, entre elles, una única dona, Mari Carmen Simó Torres.

El president del Circuit i també corredor Benja Mansilla es va acomiadar dels dos anys de presidència, ja que Carlet ha sigut seu dos vegades consecutives del circuit. Mansilla agraí el treball del seu equip, dels clubs, dels patrocinadors i ajuntaments i destacava que «el Circuit havia aconseguit posar la Ribera en l’òrbita dels millors corredors». En un sentit semblant es va expressar també el regidor d’esports de Carlet, Ramon Boronat, que explicà com s’havia treballat des dels clubs perquè «el circuit siga una referència i haja superat eixa etiqueta de circuit menor, ara és un dels majors».

D’altra banda, el president del Club d’Atletisme Els Coixos, Ramon Trullenque, dedicà unes paraules a totes aquelles persones que havien fet possible que el club carletí complira enguany 25 anys i comptara amb 300 socis en l’actualitat, al mateix temps Trullenque va oferir tota l’ajuda al poble organitzador de la pròxima edició, tenint en compte l’experiència de Carlet, dos anys seguits.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, passà el testimoni a la regidora de Catadau, Berta Esteve, ja que esta població ocuparà la presidència del circuit en la pròxima edició. Una edició que s’encetarà el pròxim 11 de febrer a Torís i que sumarà 16 carreres, una més que enguany, ja que s’incorpora Llaurí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here