Benimodo potencia l’envelliment actiu amb un taller dirigit a les persones adultes

0
460

Benimodo Taller Activant MentEl Centre Cultural de Benimodo acollirà els dies 6, 13, 20 i 27 de novembre i 4 i 11 de desembre un taller dirigit a persones adultes que cerca activar la ment, és a dir potenciar un envelliment actiu i responsable i prevenir amb açò l’impacte del deteriorament i de la dependència en la societat actual. El taller es realitzarà de 17 a 19 hores i serà gratuït, encara que les places són limitades.

Està organitzat per l’ajuntament, amb la col·laboració d’Aguafa, l’Associació de Guadassuar d’Amics i Familiars de Persones amb Alzheimer. L’Organització Mundial de la Salut defineix l’envelliment actiu com el procés en què s’optimitzen les oportunitats de salut, participació i seguretat a fi de millorar la qualitat de vida de les persones a mesura que envelleixen. Permet que les persones realitzen el seu potencial de benestar físic, social i se centra en els majors i en la importància de donar una imatge pública positiva d’aquest col·lectiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here