Una exposició itinerant informa a Carcaixent del procés de votació sobre la gestió de la muntanya

0
702
carcaixent votació muntanya
El termini de votacions serà del 13 al 17 de desembre i es podrà votar de forma telemàtica i presencial

El Grup Promotor Post Incendi de Carcaixent segueix el procés de participació per a decidir el futur de la propietat i gestió de les muntanyes de la localitat. Després del taller formatiu que va tindre lloc el passat 22 de setembre, el Grup Promotor ha preparat per a este mes de novembre una exposició que, de forma itinerant, visitarà diferents espais de Carcaixent per tal d’acostar la informació extreta de les jornades formatives a tota la població. A més, també es portaran a cap una sèrie de tallers dinàmics sobre participació ciutadana als centres escolars de Carcaixent i un taller obert per a tota la ciutadania el proper 17 de novembre que girarà al voltant de les decisions sobre la propietat de la muntanya.

Isaac Vidal, membre del grup Promotor, va explicar en la presentació de l’exposició que també s’està treballant en un dossier informatiu en el qual s’explicaran les opcions que es votaran en desembre i quines implicacions té cadascuna d’elles. Segons va manifestar, l’objectiu últim de totes les iniciatives que s’estan duent a terme és buscar consensos per tal de votar amb consciència en el procés de decisió que tindrà lloc entre el dies 13 i 17 de desembre, on de forma telemàtica i presencial es podrà votar per poder decidir el futur de la muntanya de Carcaixent.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, va remarcar que des del consistori es té el compromís d’escoltar el que vol la població i actuar, en la mesura de les possibilitats, en consonància amb el que la gent decidisca. Per altra banda, també va destacar que la participació és fonamental, “este procés és molt important, no sols per la repercussió que puga tindre a nivell de gestió forestal, sinó perquè enceta una manera de treballar oberta a la ciutadania que, sense dubte, ens marca un camí per a iniciatives posteriors.” Així, Paco Salom ha agraït la tasca desinteressada que s’està realitzant per part de voluntaris des del Grup Promotor i ha animat tota la població a participar activament en les iniciatives que s’estan duent a terme i, en especial, a votar el proper mes de desembre.

Les dates i lloc on poder visitar l’exposició són:

Del 2 de novembre al 9 – Mercat Municipal

Del 10 de novembre al 16 – Centre Comercial Ribera del Xuquer

Del 17 de novembre al 23 – Biblioteca Municipal

Del 24 de novembre al 30 – Passeig de Carcaixent

17 de novembre – TALLER dinamitzador de decisions sobre propietat de la muntanya (Biblioteca Municipal. 19:00 hores. Obert a tot el públic)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here