Alzira comptarà amb el primer parc adaptat inclusiu per a xiquets amb discapacitats

0
676

parc adaptat alziraLa Regidoria de Gestió Urbanística ja ha començat les obres de condicionament del primer parc adaptat inclusiu per a xiquets i xiquetes amb discapacitats i sense.

L’espai de jocs ha de ser un lloc accessible en què tots els xiquets i xiquetes puguen entrar i desplaçar-se de forma segura. Les mesures d’accessibilitat estan sempre del costat de la seguretat a més de tindre un objectiu social, ja que el parc ha de ser un lloc inclusiu on tots es divertisquen junts i coneguen les diferències.

Salvar barreres socials

Este parc adaptat està ubicat en l’avinguda Vicente Vidal, cantó  José Gregori Furió, amb una extensió de 150 m² albergarà diferents jocs com l’engrunsadora metàl·lica amb cistella niu, got giratori, circuit inclusiu, taula de música, torre tobogan, entre altres característiques d’adaptabilitat.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística ha declarat que “és un gran pas endavant per a tots poder oferir a la població d’Alzira un parc adaptat inclusiu, el primer parc d’estes característiques a la nostra ciutat, en el qual poden accedir tots els xiquets i xiquetes, amb discapacitats i sense, per tal de salvar les barreres socials que encara puguen existir, a l’hora de compartir espais i jocs conjuntament. Este projecte te una inversió de 85.000 euros. Alzira és una gran ciutat i ha de continuar evolucionant cap a una imatge i servicis que cobrisquen les necessitats de tots els ciutadans, siga quina siga la seua condició”, assegura Pascual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here