Jornada d’Acció Ecologista-Agró a l’Albufera per fer un banc de palla d’arròs

0
521

Palla arròs banc recollida albuferaVine a recollir les teues bales al camp este dissabte 4 de Novembre! Demanan’s per correu més informació sobre la logística d’aquesta temporada!

Una temporada més, arranquem amb aquesta iniciativa agroecològica, per donar i mostrar solucions de com resoldre problemes ambientals entre totes i sense perdre el temps.

Acció Ecologista Agró, de la mà de l’Aixada com Eixida, facilitarem una nova edició del Banc de Palla d’arròs de l’Albufera, enfront de la inoperativitat d’administracions i d’agricultors de l’arròs, per ficar solucions a la seua gestió de la palla d’arròs com un residu. Nosaltres tornem a dir que la palla és un recurs i que abans de no significar més que problemes (per la contaminació o per la crema) podem treure d’ella un ampli partit, posant en pràctica tants usos com ens heu anat comentant tots i totes les usuàries del Banc de Palla.

Per totes vosaltres i per les vostres petites, però necessàries accions, ens esforcem cada temporada per donar sentit a aquest projecte. Sabem de l’importància de promoure l’agroecologia i la conservació de la natura, i per això apostem per una iniciativa de distribució a projectes agroecològics i conscients de protegir el territori.

Dit això, vos demanem que ens ajudeu a promoure aquesta nova campanya perquè arribe a més petits projectes, a més gent lluitadora i conscient i a més espais transformadors; i traguem del Parc Natural com més palla millor!!

Vine a recollir les teues bales al camp este dissabte 4 de Novembre! Demanan’s per correu més informació sobre la logística d’aquesta temporada!

Acció Ecologista-Agró

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here