El Nítida Alzira goleja al València FS en el Palau ( 8-1)

0
703

Nítida Alzira València FSEls riberencs es mantenen en la tercera plaça amb 15 punts després de sis jornades

El Nítida Alzira continua amb pas ferm en aquest inici de lliga amb solament una derrota embrutant el balanç del conjunt riberenc en les sis jornades consumides. Els de Braulio Correal es mantenen en la tercera plaça després de golejar al València FS en el Palau d’Esports el passat dissabte (8-1).

L’equip visitant aguantà durant els primers 10 minuts de partit. Superat l’equador del primer acte, el Nítida es posà 3-0 en solament en minut gràcies als gols de Pendi i Xusi per partida doble. Els de casa continuaren dominant la lluita i fins i tot, gràcies a un gran detall de qualitat de José David, augmentar l’avantatge fins als quatre gols.

En la represa, Cris i José David feren més gran la distància en el marcador per a deixar les coses pràcticament impossibles per al València. Ni el cartró de les faltes condicionant el joc local durant l’últim quart d’hora fou suficient per a desestabilitzar la superioritat del Nítida. Víctor Piqueras acurtà distàncies, però Cris, immediatament després, mantingué la diferència de sis dianes en l’electrònic.

Javier Serra, capità de l’equip visitant, es va haver de retirar lesionat després d’un desafortunat xoc amb Luis Moreno. Amb l’encontre ja sentenciat, el Nítida Alzira posà el 8-1 definitiu. Els de Correal sumen ja 15 punts i es mantenen en la part alta per darrere de Maristas i Mislata.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here