Edicions Bromera Grupo Mazo i altres empreses projecten instal.lar-se al polígon El Pla d’Alzira

0
920
Parc Empresarial El Pla
Parc Empresarial El Pla
L'alcalde d'Alzira amb dirigents empresarial
L’alcalde d’Alzira amb dirigents empresarial
Nau de Recuperaciones Xúquer en construcció
Nau de Recuperaciones Xúquer en construcció

L’Associació Empresarial Alzira reclama ajuda per instal.lar fibra òptica en El Pla i altres polígons

Tudela: «Alçar 0,80 m el terreny de les parcel.les ens fa menys competitius»

Distintes empreses han començat a instal.lar-se, estan projectant traslladar-se o bé han mostrat el seu interés per construir les seues instal.laciosn en el parc Empresarial El Pla d’Alzira.

Així a primer de 2018 té previst començar la seua activiat en este polígon la firma Recuperaciones Xúquer que està molt avançada la seua nau sobre un terreny de 4.000 m2, mentre l’editorial Bromera ha iniciat, recentment, el moviment de terres en una parcel.la i el Grupo Mazo està fent el projecte sobre una parcel.la de 100.000 m2, per traslladar al Pla les instal.lacions, ara ubicades, al polígon de la carretera d’Albalat.

Empreses interesades

Com reconeix el president de l’Associació Empresarial Alzira, Raül Tudela, hi han altres firmes que s’han interesat per ubicar-se en el parc empresarial alzireny, cas de CMPlastik que preten ubicar una planta per al reciclatge de residus plàstics i de la palla de l’arròs.

Pero l’important polígon industrial d’Alzira topeta amb dos problemes per tal d’aconseguir la màxima competitivtat; d’una banda l’alçament d’un 80 centímetres del terreny de les parcel.les sobre els vials com marca el Patricova, i d’altra la falta de fibra òptica en el Pla.

Tudela considera que l’alçament dels 0,80 m «implica un enorme gasto, enterrant diners que deixen d’invertir-se en el sistema productiu». I afegix que el polígon es va construir en el seu dia «entre 1,60 m i 1,80 m per dalt dels camps de tarongers colindants».

Ajudes a la fibra òptica en 2018

La reivindicació de la fibra òptica pot tindre resposta en 2018 segons ha manifestat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez perquè Alzira otparà a les ajudes que concedix anualment la conselleria d’Economia; «ja he parlat amb el conseller Rafa Climent al respecte i sembla que el pròxim any alguns polígons industrial de la comarca rebran subvencions per a instal.lar la fibra òptica».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here