IDEA bat rècords en gestionar enguany més de 2 milions d’euros un 79% més que en 2016

0
558
Ivan Martinez, Diego Gómez i Carmen Herrero
Ivan Martinez, Diego Gómez i Carmen Herrero
Carmen Herrero
Carmen Herrero
Ivan Martinez
Ivan Martinez

El programa Alzira Avança s’incrementarà en un milió d’euros

Biosfira es presentarà en Fitur i en els circuits de turisme sostenible

Un llibre divulgatiu promocionarà la reganyà en les escoles

El departament municipal IDEA ha gestionat durant els primers 10 mesos de l’any 2.069.000 euros, un 79% més que l’exercici anterior i augura incrementar en 1 milió més esta suma el que suposa batre tots el rècords de gestió de subvencions segons han manifestat hui l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor de Desenvolupament Econòmic Ivan Martinez. En 2016 els recursos subvencionats ascendiren a 914.519,40 euros.

En programes d’ocupació les subvencions han superat el milió d’euros, els de formació els 800.000€ i en projectes europeus els 200.000 euros.

Gómez ha resaltat la tasca d’IDEA davant el seu impuls en polítics socials, de sostenibilitat i d’eficiència energética «destinada a millorar la qualitat de vida de la ciutadania».

20 cursos per a desocupats

Per la seua part Martinez ha destacat els 20 cursos destinats a desocupats i la presentació el pròxim mes de novembre del programa «Alzira Avança» a la tercera convocatòria, proposta que s’incrementarà en un milió als 4 milions inicials. Un programa destinat a arbratge, a la petaonalització de carrers de la ciutat, així com a polítiques socials i d’ocupació. El govoern local confia en que «a la tercera vaja la vençuda» després que els fons Feder als que aspira Alzira i altres ciutat mitjanes, es destinaren a les grans ciutats de la Comunitat.

L’àrea de Desenvolupament Económic té previst presentar la segona edició de Biosfira en Fitur i en els circuits de turisme sostenible, així com promocionar la reganyà, amb la pròxima edició d’un llibre divulgatiu per part del Gremi de Forners que es distribuirà en les escoles de la ciutat. Així mateix s’aposta per ampliar el Mercat de la Vila i es convocarà enguany la tercera edició dels Premis Coworking.

Per la seua part la directora d’IDEA Carmen Herrero resaltava que el 2017 «és l’any que més recursos ha gestionat IDEA» des de la seua fundació. Herrero ha anunciat que en 2018 es potenciaran els cursos de formació destinats als aturats sense estudis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here