L’Alcúdia millora l’accessibilitat i mobilitat sostenible dels seus carrers

0
620

Alcúdia accessibilitatRecentment s’han invertit 65.000 euros en distints actuacions que formaven part dels pressuposts participatius

L’Ajuntament de l’Alcúdia, ha estat efectuant distintes actuacions per a millorar l’accessibilitat i mobilitat dels seus veïns i veïns. En concret, l’accessibilitat de les voreres, amb l’execució de guals per a vianants, cap a l’Institut, l’ampliació de la vorera d’accés al poliesportiu i l’accessibilitat en l’entorn del Centre de Salut i del Mercat. L’objectiu d’aquestes actuacions és el de facilitar el desplaçament de persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïda

Aquests projectes formaven part dels pressuposts participatius i tant la millora de l’accessibilitat com l’ampliació de la vorera que condueix cap al poliesportiu van ser votades junt a altres propostes en un procés de participació en el que participaren l’any passat prop de 800 veïns i veïnes de l’Alcúdia.

Per a Paco Sanz, regidor de medi ambient i mobilitat, la millora de l’accessibilitat i la de fer una ciutat amable on es prioritze els desplaçaments a peu o en bicicleta, és un objectiu de l’Ajuntament de l’Alcúdia.

En total s’ha actuant millorant l’accessibilitat de 24 voreres i l’ampliació de la del poliesportiu, amb una inversió d’aproximadament 65.000 euros. L’Ajuntament de l’Alcúdia té previstes noves actuacions en aquesta matèria en els pròxims mesos, algunes d’elles provinents d’altres propostes votades en els pressuposts participatius.

En aquests projectes s’ha actuat fent accessibles distintes voreres en l’entorn del Mercat (8 voreres), del Centre de Salut (10 voreres) i de l’Institut (6 voreres). Igualment s’ha ampliat la vorera d’accés al poliesportiu que duplica l’anterior existent.

L’Ajuntament de l’Alcúdia que es troba en aquests moments en el procés d’elaboració dels tercers pressuposts participatius, en els que, de segur, que apareixeran més propostes relaciondes amb l’accessibilitat i la mobilitat sostenible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here