La Diputació espera uns 25.000 visitants a la mostra «Memòria de la Modernitat» en Alzira

0
560
Muntatge de la mostra este migdia
Muntatge de la mostra este migdia

memoria modernitat embalatge

Memoria modernitat escala

memoria modernitat vice buhardilla

La mostra d’uns 80 tresors artístics serà inaugurada el 2 de novembre pel president de la Diputació

Hi hauran visites guiades gratuïtes per a diferents col.lectius de la comarca 

El Museu Municipal d’Alzira -MUMA- es troba estos dies pates per amunt davant la instal.lació de prop de 80 tresors artístics, principalment escultures i una important d’obres pictòriques, que podran ser visitades a partir del dijous 2 de novembre en que serà inaugurada pel president de la Diputació Jorge Rodriguez.

El museu es troba tancat al públic per facilitar les anades i tornades dels montadors de l’exposició que han de fer autèntics equilibris per les escales per tal de pujar els quadres de grans dimensions.

La instal.lació de la mostra ha estat hui supervisada pel vicepresident de la Diputació José Ruiz que ha estat acompanyat pe la regidora de Patrimoni i vicealcaldessa Isabel Aguilar i pel director del MUMA, Agustin Ferrer.

Apropar el patrimoni a les comarques

Ruiz ha manifestat que el principal objectiu d’esta important expo «és apropar el patrimoni de la Diputació a les comarques». Alzira és la segona etapa de la mostra que va arrancar a Requena i que posteriorment, viatjarà a Gandia, Ontinyent, Torrent i Sagunt.

Ruiz confia en que passen pel MUMA durant els pròxims quatre mesos, al voltant de 25.000 persones procedents de tota la comarca, donat que hi hauran autobusos gratuïts per traslladar a estudiants i distints col.lectius des de distints municipis de la Ribera Alta en visites guiades per poder gaudir d’obres de Sorolla, Pinazo, Benlliure, Ribalta i de l’equip Crònica, a més del quatre de Bernardo Ferrándiz, «El tribunal de les Aigües» que ha estat 30 anys embalat sense que ningú poguera contemplar-lo.

Per la seua part Aguilar s’ha mostrat » molt orgullosa» que la Diputació haja «apostat per Alzira i pel MUMA» per mostrar les Memòries de la Modernitat.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here