El Nítida Alzira a un punt del lideratge en golejar el Nou Almàssera (2-7)

0
489

Nitida alzira valencia isidreUna gran actuació d’Abel Navarro en porteria neutralitzà l’impuls local del segon temps

 

El Nítida Alzira no va patir per a fer seua la victòria divendres en la canxa del Nou Almàssera. Els homes de Braulio Correal golejaren al conjunt local (2-7) i s’adjudicaren els tres punts. Un triomf que permet al conjunt riberenc continuar en la part alta de la taula, a solament un punt dels líders.

El partit començà amb un equilibri tangible que s’anà esfumant amb el pas del temps. Amb el marcador sense gols, els locals crearen jugades perilloses que el Nítida va saber neutralitzar per tal que el perill no anara a més. Fou a partir del 0-1 quan els alzirenys començaren a dominar l’encontre. Dos gols de Cris i un de José David deixaren el partit amb un 0-3 tranquil·litzador per concloure el primer acte.

Un resultat que el Nítida Alzira va gestionar bé en la represa per tal de consolidar l’avantatge. Superada la mitja hora, Javier Santos acurtà distàncies des del punt de penal, però Xusi de seguida tornà la diferència de tres dianes. Així i tot, el Nou Almàssera va gaudir de bons minuts, però els jugadors locals es toparen amb una gran actuació d’Abel Navarro, qui va evitar qualsevol tipus d’esglai innecessari.

Xavi López i José David ampliaren el marcador fins a les set dianes, mentre que Javier Santos tornà a anotar per a deixar el 2-7 definitiu. Els tres punts mantenen als riberencs en la tercera plaça de la classificació, a un punt de Maristas i Mislata, primer i segon respectivament amb 13 punts. Dissabte els de Braulio Correal rebran al València FS en el Palau d’Esports d’Alzira a partir de les 17 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here