Alzira inicia l’ampliació de les voreres del carrer Pintor Parra

0
390
Carrer Pintor Parra
Carrer Pintor Parra

Alzira continua millorant els seus carrers i ha iniciat les obres en les voreres del carrer Pintor Parra                                               

L’Ajuntament d’Alzira continua la millora dels carrers de la ciutat, que pertanyen a les actuacions dins de les inversions atorgades pel rebaix de voreres de diferents carrers de la ciutat, per tal de facilitar el pas del veïnat i del trànsit rodat. Carrers que inicialment queden més arrimats a la zona comercial del centre de la ciutat.

Les obres d’ampliació de voreres del carrer Pintor Parra han començat hui dilluns 23 d’octubre als trams del núm 31 al 1 i del 26 al 2. Aleshores, cal informar que este carrer quedarà lliure d’aparcament públic anul·lant-se la zona blava (ORA).

El regidor de l’àrea responsable, Fernando Pascual, ha visitat les obres, per comprovar que tot està realitzant-se adequadament. Cal destacar que, com és habitual d’esta regidoria, s’ha informat a tots els veïns i veïnes del tram afectat, de l’inici de les obres. Unes obres que duraran el mínim de temps possible, per tal d’ocasionar les mínimes molèsties.

Segons Pascual, “des de l’Ajuntament estem fent tot el possible perquè la nostra ciutat evolucione, siga més agradable, acollidora, moderna i còmoda, sobretot per als vianants, i això només s’aconseguix fent actuacions grans i menudes, com les que estem realitzant al carrer Pintor Parra, i anteriorment al carrer Reis Catòlics, amb l’objectiu d’aportar un canvi significatiu a Alzira”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here