Un client habitual guanya els 600.000€ de la sèrie del nº 01.288 venut en la nº 1 d’Alzira

0
561
L'administració ha estat molt animada este matí
L’administració ha estat molt animada este matí
Expectació en el carrer Calderón de la Barca
Expectació en el carrer Calderón de la Barca
Magali Martinez l'administradora
Magali Martinez l’administradora

Els 600.000 euros corresponents a una sèrie del número 01.288 venuts en l’administració nº 1 d’Alzira li han tocat a «un client habitual», segons l’administradora Magali Martinez.

Els 10 dècims foren adqjuirits per un comprador habitual d’este establiment, «un home de mitjana edat» que solia triar el número que el dissabte guanyà el primer premi de la Loteria Nacional.

Esta administració, que data de al’any 1936, ha repartit els premis més grossos que han tocat a la capital de la Ribera Alta; així en el sorteig de Nadal de 1968 va vendre el primer i el tercer premi, mentre en 1.991 venia el segon, també nadalenc, a la falla Sagrada Família.

Magali es trobava este matí tan «contenta» com afaenada davant els nombrosos clients que han acodit a la seua finestreta perquè «feia temps que no tocava un important premi a Alzira». Ara l’administradora confia en que estos 600.000 euros caiguts a la comarca «animen la venda per als nadals i signifique que entrem en una bona ratxa altra vegada.

Magali Martinez porta més de 25 anys al capdavant d’esta antiquíssima administració que ja ha complit els 80 anys repartint felicitat entre la gent, especialment en 1968 quan els treballadors d’Avidesa i Cartonantges fores els grans beneficiats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here