Les obres del segon tram de Pérez Galdós en Alzira es retardaran fins a gener

0
614
El carrer Pérez Galdós este migdia
El carrer Pérez Galdós este migdia

Perez galdos segon tram

La renovació del segon tram del carrer Benito Pérez Galdós començaran el pròxim 8 de gener, tot i que en principi s’havi previst el seu inici a finals d’octubre.

El retard en la redacció del projecte i el fet que s’hagen de licitar les obres són els principals motius per elegir, finalment, la segona setmana de gener per encetar els treballs en el segon tram, comprés entre el creuament amb Reis Catòlics i el del carrer Francesc Bono.

Per a la renovació del paviment es necessiten unes cinc setmanes i cas de començar en novembre la finalització del tram es faria ja damunt les festes nadalenques, és per aixó que la regidoria de Gestió Urbanística ha preferit retardar dos mesos el projecte que no és altre que el mateix del primer tram, encara que en este cas no hi ha que canviar les xarxes d’aigua potable i del clavegueram.

Cal recordar que el projecte dels carrers Hort dels Frares-Santa Rita-Pastora es farà a principis d’abril a petició dels comerciants de la zona, per estar culminada la renovació a primers de juliol.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here