Prop de 2.500 participants li han guanyat hui una important carrera al càncer en Alzira

0
539
Corredores a l'inici de la cursa
Corredores a l’inici de la cursa

carrera cancer 17 1 carera cancer 17 1 carrera cancer 17

Al voltant de 2.500 persones han corregut hui contra el càncer en Alzira amb motiu de la VI Carrera Popular correguda sobre un itinerari urbà de 4 km.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez s’ha mostrat satisfet davant la «consolidació» d’esta prova benèfica i ha resaltat que «el 90%» de les corredores «hagen sigut dones».

L’actriu riberenca Lola Moltó, ha sigut l’encarregada de donar la benvinguda a tots des de la Plaça Major, com va sent habitual els últims anys, per recolçar la lluita contra el Cáncer a la nostra ciutat junt a Marivi Ferragut, Presidenta de Dacma i l’alcalde Diego Gómez, qui ha realitzat el compte enrere del inici de la cursa.
També hi han assistit la vicealcaldessa Isabel Aguilar, la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, Aida Ginestar, regidora de Cultura i Esports i els regidors de corporació municipal José Luis Palacios i M. José Llopis.
L’organització ha volgut agrair la tasca de tots els voluntaris, membres de DACMA, entitats col.laboradores, Creu Roja i a tots els participants, pel suport un any més, a totes eixes dones que estan en una continua lluita per guanyar la partida al Cáncer de Mama.

Alzira s’ha vestit de rosa al llarg de tot el matí per col.laborar en la lluita contra esta agressiva malaltia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here