Lourdes i Aitana ja reinen en Alzira

0
967
Lourdes Burgos i Aitana Carbó
Lourdes Burgos i Aitana Carbó

proclamacio aitana cort i famili

proclamació aitana i valeria porta ajunt PROCLAMACIO FM 18 I CORPORACIO proclamacio FM lourdes i lidia proclamacio lourdes aitana i alcalde proclamacio lourdes cort salo proclamacio lourdes i lidia porta ajunt

Lourdes Burgos i Aitana Carbó han sigut proclamades esta nit falleres majors d’Alzira per a l’exercici-2017-18 en un plenari molt emotiu celebrat al Saló de Sessions municipal del consistori. Acte en el que s’han acomiadat Lidia Enguix i Valèria Oliver.

Lourdes ha manifestat sentir només ser procoalamada: «orgull, gratitu i responsabilitat» i s’ha proposat  » no sols mantindre els títols que ja tenim», sinò «guanyar altres». Respecta a Aitana ha dit que «és la xiqueta dels meus ulls, la més dolça que he conegut», i a més ha tingut paraules de reconeiximent per a les 35 comissions de la ciutat; «volsaltres sou el nostre patrimoni».

Pel que fa a la fallera major infantil, Aitana ha assegurat que «s’ha fet realitat un somni», a més de reconèixer quedurant la proclamació «s’ha accelerat el meu cor» i ha desitjat que les falles 2018 «segur que no les oblidarem mai».

Mentre Lidia i Valeria han donat «l’enhorabona» a les noves reines de la capital de la Ribera, al temps que reconeixien que guarden molts records en el seu cor de les falles 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here