IDEA posa en marxa un concurs per potenciar el Mercat la Vila d’Alzira

0
608

Mercat La V ilaL’Ajuntament d’Alzira, a través de les regidories de Desenvolupament Econòmic i Comerç i l’Agència municipal IDEA, ha posat en marxa “Crea una idea al mercat de la Vila”. Es tracta d’un concurs dels millors projectes per al Mercat Municipal de la Vila, en el qual el premiat podrà tindre opció durant un any a un dels establiments de forma gratuïta. Es valorarà que aquestes iniciatives presenten aspectes innovadors i de qualitat. El termini per a la presentació d’aquests projectes finalitza el 31 d’octubre.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “amb la cessió d’un lloc en el Mercat Municipal de la Vila es persegueix la revitalització d’aquest mercat emblemàtic de la ciutat. A més, es pretén que servisca d’una infraestructura d’acollida temporal pensada per ubicar empreses en els seus primer passos.”

Ivan Martínez i Isabel Aguilar, com a regidors responsables de l’àrea, i els tècnics d’IDEA estigueren amb algunes de les persones interessades que han presentat ja les seues sol·licituds, i visitant els locals disponibles així com la ubicació del mercat municipal.

Per a més informació al respecte i les bases de la convocatòria es pot consultar al web d’IDEA http://www.idea-alzira.com/crea-una-idea-mercat-de-la-vila-ckyh així com en les mateixes instal·lacions de l’agència municipal, en el servei d’assessorament a empreses, a la ronda d’Algemesí, 4.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here