Alzira instal.la la primera rotonda reciclada amb 2.800 kg de plàstic

0
1066
Redona construïda amb plàstic reciclat
Redona construïda amb plàstic reciclat

CMPlastik rotonda alzira 1

L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la regidoria de Seguretat, ha instal.lat en l’Alquerieta la primera rotonda amb material reciclat que ha suposat eliminar  de l’abocador un total de 2.800 quilos de residus plàstics.

L’ecològica redona ubicada en l’avinguda Pare Pompili s va montar ahir al llarg del matí davant la seua facilitat de muntatge sustituïnt la provisional rotonda que ha eliminat el primer dels sis semàfors prevists en esta zona d’Alzira.

Té un diàmetre exterior de 5,10 metres i 10 anys de garantia tot i que la seua durada serà «infinita» assegurà a Riberaexpress Borja Richart, director comercial de CMPlastik, l’empresa de Carlet on s’ha fabricat la redona.

Una rotonda convencional d’obra és «més cara» i huaria tardat una setmana en estar construïda, segon Richart. Sembla que l’interior d’esta reciclada instal.lació s’omplirà amb gespa artificial.

CMPlastik pretén instal.lar, el pròxim any, en el Parc Empresarial d’Alzira una planta destinada a fabricar mobiliari urbà, rotondes i d’altres reciclant residus plàstics i palla d’arròs.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here