Alzicoop donarà a l’Ajuntament d’Alzira la seua pinacoteca amb obres de Fluixá i Goig

0
1523
Antiga església de Sant Agostí / R. Fluixá
Antiga església de Sant Agostí / R. Fluixá
Paco Clari i Diego Gómez
Paco Clari i Diego Gómez
Les Muralles / José Goig
Les Muralles / José Goig del Poyo

La Cooperativa Hortofrutícola d’Alzira -ALZICOOP- donarà a l’Ajuntament la seua pinacoteca quan el consistori la puga exposar «en un lloc digne de forma permanent», segons manifestà ahir el seu president Paco Clari durant la inauguració de l’exposició de 26 obres de Ricardo Fluixà i José Goigo del Poyo en la Casa de la Cultura amb motiu del 125 aniversari de l’entitat.

L’alcalde, Diego Gómez, agafà el guant i, amb la consellera d’Agricultura Elena Cebrián com a testic, es va comprometre a instal.lar, pròximament, la pinacoteca en una instal.lació municipal adient. La Casa Alós i el Palau de Casassús són els immobles que conten amb més probabilitats d’albergar este important patrimoni artístic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here