Lourdes i Aitana lluiran els nous trages de FM d’Alzira el dissabte durant la seua proclamació

0
1076
Lourdes Burgos amb el seu trage de FM
Lourdes Burgos amb el seu trage de FM

falleres majors tratges corts falleres majors tratges

Aitana Carbó FMI
Aitana Carbó FMI

Les Falleres Majors electes d’Alzira 2018, Lourdes Burgos i Aitana Carbó i les seues corts d’honor, acompanyades pel president de Junta Local Fallera, Jaime Bohigues i membres de l’executiva, han rebut els trages que lluiran durant el seu exercici com a màximes representants de les Falles d’Alzira, que han sigut confeccionats per la indumentarista Ely Gomis, guanyadora del 2n Concurs Públic d’Indimentaristes.

A l’acte han estat presents els regidors de corporació municipal Fernando Pascual, Pepe Grau i Xelo Martínez, que han compartit l’alegria de les falleres junt a familiars i amics, presents al Saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Alzira.

Carmen Martí, presidenta de Protocol i Relacions Públiques de JLF, ha sigut l’encarregada de dirigir unes paraules en nom de l’entitat Fallera.

La vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar ha tancat l’acte felicitant a les pròximes falleres Majors d’Alzira Lourdes i Aitana i corts d’honor, desitjan que disfruten de cada acte que a partir d’ara viuran sent les màximes representants de les Falles d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here