Mig centenar de comerços d’Alzira seran els aparadors de les obres de 23 artistes

0
507

Comerç sona a art 17Volem crear una gran Galeria d’Art en els carrers d’Alzira, on els comerços seran els aparadors de les obres dels artistes des del dilluns 23 fins al dilluns 30 d’octubre, tota una setmana d’art en els comerços d’Alzira. Programa la teua ruta artística i viu la ciutat d’una manera diferent visitant els més de 50 comerços on 23 artistes d’Alzira i de la Ribera exposaran les seues obres.

Amb motiu de la celebració en el mes d’octubre del Dia de l’Artista, la Regidoria de Comerç junt amb l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i la Comarca, tornen a presentar esta per segon any consecutiu, en la que l’art s’unix a l’activitat comercial.

Regidoria de Comerç

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here