Carreres anuncia la construcció de dos balcons del Xúquer en el malecó d’Alzira

0
843
Pineda del malecó junt el Xúquer
Pineda del malecó junt el Xúquer
Confluència del Xúquer amb el Casella
Confluència del Xúquer amb el Casella

En el mes de gener de 2018 Alzira començarà els treballs per fer un espai d’oci en la pineda del malecó on té previst instal.lar dos miradors cap al riu Xúquer, segons anuncià ahir el regidor de Medi Ambient Pep Carreres durant la reunió de veïns de la Vila convocada per la coalició local de Compromís.

El primer mirador s’ubicarà en la confluència del Xúquer amb el barranc de la Casella, mentre el segon tindrà lloc en el punt d’unió entre els barrancs de la Casella i del Barxeta, pròxim al pont de Xàtiva.

Carreres explicà als veïns que la pretensió de l’equip de govern es convertir l’actual pineda «en un espai d’oci on puguen passar el dia les famílies d’Alzira» i per això l’ajuntament té previst instal.lar bancs i taules, a més de ntejar i adequar la zona. «Volem que siga un lloc semblant al de la Xopera en Algemesí» manifestà el responsable de l’àrea municipal de Medi Ambient.

Esta actuació forma part d’un projecte més ambiciòs com el de dotar d’un anell verd que circunvale la ciutat destinats a ciclistes i vinanats.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here