Compromís exigeix a Ribera Salud que «deixe» de perseguir i manipular sobre la reversió de l’Hospital d’Alzira

0
516
Isaura Navarro
Isaura Navarro

Hospital foto Ribera Salud

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha volgut mostrar hui, en nom de la seua formació, “tot el suport a Eduard Hervàs, portaveu de la plataforma de la sanitat pública de la Ribera, front a la denúncia que li ha posat Ribera Salud. El que està fent esta plataforma és defensar els interessos de la ciutadania per què siga atesa en uns serveis públics i de qualitat i que la sanitat deixe de ser un negoci”.
Negoci a costa de la salut

“Ribera Salud s’està gastant els diners que hauria de dedicar a la sanitat, tant en advocats per a perseguir a gent que defensa la sanitat pública com em vídeos absurds farcits de mentides i calumnies contra la Conselleria de Sanitat, perquè estan desesperats perquè van a perdre un negoci fet a costa de la salut dels valencians i valencianes”.

“Des de Compromís –ha afegit Navarro- exigim a Ribera Salud què deixe d’enganyar a la ciutadania a través de propaganda malintencionada i perseguir als defensors de la sanitat pública. En compte de tractar de manipular a la ciutadania en tot el referent al procés de reversió de la privatització de l’hospital d’Alzira i l’àrea de salut de la Ribera, el que han de fer és invertir els diners públics que reben en millorar la qualitat dels serveis sanitaris que ofereixen”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here