Carcaixent fa un balanç «molt positiu» de les seues Festes Majors

0
589
Carcaixent festes publicDes de la regidoria de festes s’ha destacat l’aposta per una programació diversa i de qualitat

La variada oferta d’activitats programades per l’Ajuntament de Carcaixent per a les festes majors, així com l’absència d’incidents destacables han permès que, en paraules de la regidora de festes, Rosa Nicolau, «pugam tancar les festes de 2017 amb un balanç molt positiu». La regidora ha mostrat la seua satisfacció per l’alta xifra d’assistents en quasi tots actes, «l’oferta era diversa i de qualitat, i això ens ho demostra la resposta de la gent que ha participat activament de tot el que hi havia al programa quasi sense excepció».

Quant a la programació municipal, l’actuació de l’orquestra «La Pato» el dissabte 14 per la nit va ser un dels actes més multitudinaris que va mantenir a la gent al parc fins el final de les actuació. En general, segons Rosa Nicolau, les activitats nocturnes, independentment del tipus d’espectacle, han sigut molt seguides «des del concert dels Amics de les Arts fins l’espectacle «Frecuencia Musical» del diumenge han registrat una afluència de públic important, com també va ser un èxit l’entrada de Moros i Cristians com així ho demostra com estaven els carrers de Carcaixent de gent gaudint del bon espectacle que ens van oferir».

Altra de les propostes novedoses que ha tingut molt bona acollida és el repartiment de les activitats infantils per barris «havíem triplicat el pressupost per activitats infantils per poder, entre altres coses, fer arribar la festa a tots els racons de Carcaixent i s’ha demostrat que ha sigut un encert». La tercera edició de les Nits de Patrimoni també s’ha consolidat com una aposta ferma dins de la programació de festes, ja que les reserves d’alguns llocs es van acabar pràcticament el primer dia. Enguany es va introduir la novetat de la recreació històrica en l’Ermita, que va sorprendre i agradar molt als assistents.

Rosa Nicolau concloïa amb paraules d’agraïment “per a tots i totes: per als visitants, per als col·lectius i associacions que han participat i la ciutadania en general pel seu exemple de civisme, i per al personal de l’Ajuntament, Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Personal Sanitari i tots aquells i aquelles que han estat treballant perquè tot eixira bé”, incidia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here