El Dia de la Bici reunix més de 400 persones a Sueca

0
470

Sueca Dia de la bici 17La Penya Cicloturista de Sueca i l’Ajuntament de Sueca han celebrat este diumenge una nova edició del “Dia de la Bici”. La reeixida iniciativa ve congregant en cada convocatòria centenars de persones que se sumen per reivindicar i fomentar el transport ecològic, saludable i sostenible i la seguretat dels ciclistes en la carretera.

Puntual, a les 9:30 hores, es donava el tret d’eixida a l’excursió que s’enfilava des de la plaça de l’Ajuntament de Sueca cap a l’emblemàtica Muntanyeta dels Sants.

La participació era lliure i gratuïta i la inscripció incloïa el pic-nic per a l’esmorzar. Entre els inscrits ha destacat la participació de desenes de famílies que han acudit al complet a la cita. L’únic requisit era, però, portar casc per la seguretat dels participants.

Una vegada arribada la marxa al seu equador, al bell mig dels arrossars de Sueca, els excursionistes han compartit un temps d’esplai per esmorzar abans d’emprendre el camí de tornada al centre ciutat.

Des de l’Ajuntament aplaudeixen el repetit èxit d’esta iniciativa, una activitat que ajuda a visibilitzar la bicicleta com un mitjà idoni per als desplaçaments quotidians i també per passejar pel nostre terme, posant en valor les rutes i els paratges naturals de la localitat i per a qüestionar alhora el domini del cotxe i altres vehicles motoritzats en els carrers de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here