Ariadna Cáceres i Inés Brines nomenades fallers majors de la Plaça La Malva

0
497

Falla la malva FM 18

Estaran acompanyades en els seus càrrecs pels presidents Edu Miquel Girbés i Hugo López Pérez

Aquest cap de setmana va tindre lloc l’acte de nomenament de les Falleres Majors de la falla Plaça Malva per a l’exercici 2017-2018, recaient les distincions en Ariadna Cáceres Castillo i la xiqueta Inés Brines Pellicer.

L’acte començà arreplegant a les falleres, amb tabal i dolçaina, en els domicilis particulars de les falleres majors per a després, en el casal de la falla, davant de familiars i fallers, dur-se a terme l’acte protocol·lari, presidit en tot moment per Edu Miquel Girbés i Hugo López Pérez, presidents de la comissió.

Tamara Hernando Montalvá, secretaria de la falla, fou la conductora per a llegir les actes i donar testimoni dels nomenaments. Els presidents van imposar les insígnies d’or a les recents nomenades falleres majors.

En finalitzar l’acte, els familiars de les falleres majors i dels presidents oferiren a tots els assistents un vi d’honor.

Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here