L’Encontre amb la Dolorosa l’acte més seguit en la Trobada Nacional del Devallament a Alzira

0
955
L'Encontre d'anit a la Plaça Major
L’Encontre d’anit a la Plaça Major

devallament pl major devallament plaça major public devallament costalers agatxats devallament capurrutllos i public devallament contrapicat devallament alcalde fabregues 1

L’Encontre amb la Dolorosa va ser seguit ahir per centenars de persones a la Plaça Major essent l’acte més seguit dels programats amb motiu de la Trobada Nacional de confraries del Devallament que està celebrant-se este cap de setmana a Alzira.

Al centre de la ciutat tornaren a retumbar els tambors de les dos confraries com en qualsevol Setmana Santa i a congregar-se centenars de persones per presenciar el tradicional encontre encara que està vegada seguit per confrares de diferents punts de la geografia nacional.

Al llarg del cap de setmana s’han celebrat concerts, marxes exhibicions de tambors i timbals, exposicions, para culminar hui diumenge la trobada amb una visita al santuari de la Mare de Déu del Lluch i amb una eucaristia oficiada pel cardenal-arquebisbe de la Diòcesi de València, Antonio Cañizares.

Programa 

9:30h- Recogida en autobús desde los hoteles.

10:00h- Visita al Santuario de Nuestra Señora del Lluch patrona de Alzira.

11:00h- Eucaristía oficiada por el Cardenal-Arzobispo de la Diócesis de Valencia D. Antonio Cañizares Llovera. Amenizará la Coral Polifónica “Ciudad de Alzira”.

12:30h- Foto oficial en la escalinata del Santuario.

13:30h- Paella hecha a leña en nuestro local.

Clausura del XV encuentro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here